Word kandidaat. Samen, maken we het verschil.

Ja, ik wil bij de komende sociale verkiezingen kandidaat voor de BBTK zijn! Ik zou graag hebben dat de BBTK contact met me opneemt om mijn kandidatuur te officialiseren.

Wil je meedoen?

Met de BBTK sta je sterker. Maak je nu lid.

Wijkgezondheidscentra | Alles over je syndicale premie!

11/04/2024 | FR / NL

Bedrag

Je premie bedraagt 110 euro als je een volledige vakbondsbijdrage hebt betaald. Als je geen volledige bijdrage hebt betaald, bedraagt je syndicale premie 55 euro.

Tewerkstellingsattest

Je zal van BBTK een attest syndicale premie krijgen. Dit attest bezorg je ingevuld terug aan je lokale BBTK-afdeling. Dit attest bezorg je ingevuld terug aan je lokale BBTK-afdeling. De lijst met afdelingen kan je vinden op onze website www.bbtk.org. Als je een attest op papier heb ontvangen, bezorg je ons dit attest ook ingevuld op papier. Als je een digitaal attest via mail hebt ontvangen, bezorg je ons een ingevuld pdf-document via mail.

De uitbetaling van je syndicale premie volgt nadat we je ingevuld attest hebben ontvangen, en zal tussen 1 mei en 31 juli 2024 gebeuren.

Rechthebbenden

Om recht te hebben op de syndicale premie moet je lid zijn van BBTK sinds 1 oktober 2023 en in orde zijn met je lidmaatschapsbijdragen. Daarnaast moet je minstens één dag tewerkgesteld zijn in een wijkgezondheidscentrum in 2023.

Nog vragen of opmerkingen? 

Aarzel niet om je BBTK-delegees of je lokale afdeling te contacteren! Volg ons zeker ook op Facebook op de pagina ‘ABVV social profit’ voor het laatste nieuws uit je sector. 

Samen sterk!